Förra veckan utgick Bloggsvepet. Söndagen gick att strosa i Jokkmokk eftersom dottern skulle titta på skärp. Vi åkte sedan hem till Östersund. 60 mil längs nästan bilfria vägar med en väldigt trött Hasse i baksätet. Jag och dottern delade på körningen och jag tog några snabba powernaps på parkeringsfickorna efter vägen. En vecka sedan vi lämnade Jokkmokk och årets upplaga av Nordenskiöldsloppet. Ett lopp som inte blev vad jag önskade men jag är nöjd ändå. Det finns en liten revanschlust inom mig hur galet det än är. Vi får se om jag står på start 2018 också.

Den här veckan har det varit mycket cykel i mitt flöde. Många har gjort tävlingspremiär. Jag själv är lite osäker hur min cykelsommar ska se ut. Det återstår att se. Det ska väl bli en del löpning också tänker jag. Så över till svepet som den här veckan är lite mindre men ändock ett svep. Det har varit en intensiv jobbvecka och lite annat som kallas livet som gjort att bloggläsningen inte har prioriterats.

  • I bland ramlar jag över sådana inlägg som jag blir varm i hjärtat av. Enkla och korta men som ändå förmedlar så mycket känsla. I facebookgruppen friluftsbloggar läste jag inlägget ”nyvunnen hatkärlek..Om att inte gilla längdskidåkning”  Det var fint på sitt sätt. Enkelt och fint!
  • Och på tal om att ramla över inlägg och hitta nya favvobloggar att läsa tipsade Katja för ett tag sedan om bloggen Grön cyklist. Jag läste det inlägget som Katja tipsade om och läste sedan en bra stund till bland gamla inlägg. Kul!!
  • Anna Jansson bjöd på ett inlägg om en vandring över Castleton. De bilderna! Mer än så behöver jag inte skriva. In och njut! (Jo jag behöver också säga att Anna är en riktigt duktig fotograf!)
  • Erik Wickström har bloggat om sitt Nordenskiöldslopp. Han slutade som 11:a i loppet med en tid på 12.08 timmar. Helt galet snabbt. Jag var ungefär 9 mil från mål när han passerade portalen. Det sätter lite perspektiv på hur snabba eliten är! Det var riktigt intressant att få ta del av hans inlägg, få en liten inblick om hur det är att vara där framme i topp.
  • Veckans Instagramtips blir friluftscyklisten. Bara namnet är härligt. En skön blandning av cykel och lite yoga och friluftsliv. Ett konto som piffar i feeden helt enkelt!
2

2 Comments

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge