Blöt och skitig tjejcykling

image

Det var iite skitigt idag…

Jag var lite trött efter jobbet. Huvudvärk och illamående. Har varit lite ruggig i kroppen mest hela dagen. Men solen sken ju en stund mitt på dagen och det var tjejcykling på schemat till kvällen. Ville inte missa. Men så började det regna när jag kom hem från jobbet. Inte förvånande alls eftersom det mest regnar nuförtiden. Jag tanke en sekund eller två att jag nog ligger kvar i soffan och försöker få huvudvärken att försvinna. Kikade på forumet på Facebook om det var någon som också tyckte att det regnade lite för mycket och tänkte ställa in. Det var ingen som tyckte det. Bytte om. På med benvärmare och långärmad cykeltröja. Det är ju sommar typ.

Rullade ned till Badhusparken och mötte fyra peppade tjejer. En ny tjej, Karin hade dykt upp. Så kul med nya bekantskaper. Några av tjejerna tuffa i barbent. Vi funderade en stund var det skulle bli minst skitigt och slirigt och bestämde oss för att åka mot Sommarhagen och Frösö Park. Det var inte så mysigt efter stranden utefter vallsundsvägen. Mest kallt och regnigt. Jag kände mig lite seg. Men så efter stund kändes regnet mindre kallt och kroppen vaknade till lite. Det blir så i härligt sällskap.

Vi tuffade på och insåg väl rätt snart att det nog inte hade spelat så stor roll vart vi åkt eftersom det var geggigt och blött överallt. Men prickar tillhör cykling och särskilt kallt blev det inte. Lite nya stigar att cykla på för min del och många skratt. Lite planer för nästa år eftersom det finns några multisportare i gruppen. 24 km omkring Frösön blev det. Ida, Karin och Hanna avslutade kvällen med löpning uppför Ladängen. Jojo, jag åkte hem och moffade lite chips!

Jo innan jag moffade chipsen så hamnade jag utan omsvep i badkaret. Blöt och skitig från fötter till huvudet. Det droppade av mig. Då sker avklädning och dusch pronto. Cykeln åkte ut på balkongen i väntan på tvätt. Å vad jag älskar den svenska sommaren……..

image

Och här står jag och ser helt naturlig ut.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: