• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Cykel och pizza – afterwork helt i min smak

Cykel och pizza – afterwork helt i min smak

För någon vecka sedan tog Sandra och Robin initiativet till en afterwork med burgare torget. En fin fredagskväll när stan bjöd på tidig vårvärme och en del snöfria stigar. Sedan kom vintern på besök igen. Benvärmare, vinterskor och tjockare cykeljacka kom fram igen.

Men nu har det vänt. Blivit vår på riktigt och redan i början av veckan spåddes fint väder nu till helgen. Jag slängde ut frågan om ännu en afterwork med mat efteråt. Det bestämdes till slut hämtpizza och cykling i Spikbodarna med avstickare ut mot Torvalla och Muminstigarna. Erika skulle möta upp oss med sina barn vid närmaste pizzeria.

Det var en fin känsla att få rulla i väg i korta bibs och cykeltröja. Med korta cykelhandskar och bli svettig av värme och inte ansträngning. Lika fint att få cykla förvånansvärt torra stigar. De där stigarna som jag tycker allra mest om. Få hoppa över lite rötter, ha Sara och Sandra på hjul. Få bli jagad av Robin utför och höra Lars ivriga ringklocka lite längre bak i leder. Se att Cleas hade bra ben.

Det blev en sådan där kväll jag kommer att spara på länge. Plocka fram i minnet när vädret är lite tjurigare. Och en kväll som jag gärna gör om. För det här är en afterwork helt i min smak!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: