• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Cykelfilmsinspelning och en eftermiddagrunda på grus

Cykelfilmsinspelning och en eftermiddagrunda på grus

img_5052

Varggranstjärnen, förmiddagens inspelningsplats.

Jag får vara med om så roliga saker i bland. Spontana saker. I går när vi fikade på Åtgården frågade Maja om jag eventuellt ville vara med i en filminspelning om cykel som Destinationsbolaget hade beställt. Det var inget bestämt bara en fundering om jag kunde vara med.

Sent i går kväll kom ett meddelande från en tjej som skulle vara med men som kände sig lite krasslig. Ville jag hoppa in med kort varsel? 9.30 från Vemdalsskalet i färggranna kläder. Vi hade bestämt cykelträff med John men sköt på den tiden och jag sa att jag kunde hoppa in.

img_5059

Så en onsdag mitt i veckan har jag snurrat runt på Varggranstjärn medan de grymma killarna Ted och Tim från TFJ production filmat mig, en annan kille och deras pappa. Vi har hittat stigar med vyer och fått cruisa bakom skåpbilen för snygga filmsekvenser. Jag inser hur mycket jobb som ligger bakom en kort reklamfilm, hur mycket ljus spelar in och hur jobbigt det kan vara omtagning, framför allt om de sker i nedförsbackar!

Vid 13 var vi klara och jag rullade gamla landsvägen hem. Lite upprymd över att fått vara med och otroligt nyfiken på resultatet som kommer så småningom!

img_5060

500 meter från fikat!

Efter lite lunch och vila i soffan mötte vi upp John vid Torrvalllen och körde en fin och lugn grusvägsrunda via Johankölen, Röjvallen och Klövsjö med ett fikastopp vid Klövsjö Stenugnsbageri där Maja mötte upp och cyklade med oss till golfkrogen. Grusvägar i området här är trevligt. Som John sa får man mycket naturkänsla även om man trampar grus. Det är många fäbodar som passeras och grusvägarna slingrar sig fram, upp och ned. Vi gjorde bland annat en runda i höstas där omgivningarna brann i fina färger. Jag tänker varje gång att det är synd att jag inte kör fler pass på vägarna häromkring. Men varken sommaren eller cykelsäsongen är slut ännu.

Jag däremot känner mig rätt slut i ben och kropp. Det känns att jag varit utomhus hela dagen och att senaste cyklingen har bestått i galet jobbiga backar och mycket fjällterräng.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: