• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Premiär för Cykelpodd med Elna och Helena!

Premiär för Cykelpodd med Elna och Helena!

I dag är det premiär. Premiär för Cykelpodd med Elna och Helena. Det har varit många timmar av klippning, planering och Elna har gjort ett sånt fint jobb med logga och text. Vi har längtat efter att få dela med oss av det allra första avsnittet och nu är det dags!

I det första avsnittet får ni lära känna oss lite bättre. Vi pratat om vår cykelbakgrund och våra infallsvinklar och perspektiv. Från premiäromgången av Cykelvasan som Elna deltog till hur det är att träffa kärleken i en klunga på Vätternrundan och så om att få valuta för maxpulsen.

Det är pirrigt men roligt och jag hoppas ni kommer att hänga med oss i många avsnitt framöver! Premiäravsnittet finns här. 

Vi vill gärna ha feedback och har ni frågor som rör cykel och eller något ni vill att vi pratar om så tveka inte att höra av er!

Cykelpodd med Elna och Helena hittar ni på cykelpodd.se 
Podden har även en Facebooksida. Så gå in och gilla för att inte missa nya avsnitt.

4

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: