Dagen före tävling

God kväll. Vi har precis tänt upp grillen och ska baka en tårta lite senare. Det är nämligen Hasses födelsedag i dag. En födelsedag som bjudit på riktigt varmt och soligt väder. Vi har strosat på loppis nere i Rättviks centrum. Ätit en stor glass och tittat på människor.

Vi har även cyklat en kort tur på IK Jarls 13 km slinga tillsammans med Marie Krysander. Jag ville testa kroppen igen och se om det funkar att tävla i morgon. I dag inte lika täppt känsla men jag är långt i från i den form jag var innan jag blev sjuk.  Jag bestämde mig för att köra i morgon. Mest för att få lite cykelbränna på benen och få åka den fina slingan som Långa Lugnet bjuder på. Jag har inga amibtioner mer än att inte flyta bort i värmen och ta mig i mål. Det är ett starkt startfält i D30. 11 stycken anmälda. Det ska mycket till för att hamna i toppen. Jag har tidigare år kört bra på den här banan. Trots alla backar och höjdmeter passar den konstigt mig bra. Men det är när jag känner att jag är pigg och stark och kan göra mig själv rättvisa.

 

Men det ska bli roligt och jag börjar bli pepp även om fjärilarna i magen är av storlek större. Det ska bli riktigt varmt i morgon och jag har bestämt mig för att åka med camelback och en flaska på ramen. Det blir såklart lite mer vikt att släpa på men det är bättre än att riskera att gå torr.

Cykeln är alldeles nytvättad och ska få lite olja på kedjan och den bara väntar på att få rejsa. Tävlingspremiär i morgon då!

9

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: