Den allra bästa starten på helgen

I morse när klockan ringde lockade en timmes sömn mer än att kliva upp och cykla. Jag kände efter lite extra. Var benen trötta efter gårdagens zwifttävling? Förkylningen tillbaka? Behövde kroppen få sova mer än att träna?

Med nej på alla undanflykter bortsett från den sista klev jag upp. Jag vet att det alltid känns bra bara jag fått på mig alla kläder och står i hissen med cykeln. På väg till samlingen vid Scandic.

I morse hade vädret slagit om och det var två plusgrader. Vägen utanför blänkte av is och jag anade att det skulle bli halt på väg till stigarna. I skogen skulle det säkert vara lite kramsnö. Jag valde fatbiken i stället för Superion med dubbdäck trots risk för att kana på isen och få jobba mer för att hänga med gruppen. Eftersom jag övar att cykla med plattformspedaler är jag inte lika snabb på platten och utför.

Vi var 13 stycken i dag. 3 stycken med vanlig mountainbike och resten Fatbike. Vi rullade väg upp till Spikbodarna och åkte stig ned mot Lillsjön. Med all säkerhet en av de sista turerna på stig i spikbodarna eftersom skidspåren är dragna.

En timme senare efterlängtad frukost. Jag var jättehungrig men varje tugga växte i munnen. Det kan bli sån när jag sovit lite för lite och tränat för tätt inpå kvällen innan. Men oavsett var det den allra bästa starten på helgen och benen var pigga och starka trots tävlingen i går. Jag börjar få in snitsen utför trots att jag inte sitter fast.

Nu sitter vi i bilen på väg ned till Storhogna och stugan. Skidorna är med och jag planerar att åka så mycket som jag bara orkar!ö.

Ha en fin helg!

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: