Downhill i morgon!

IMG_5138-0

Det är dags för äventyr igen. Ett kärt återseende kan man säga. Vi åker till Lofsdalen i morgonbitti för en heldag i bikeparken. Enligt väderleksrapporten ska det vara uppehåll och lite växlande molnighet. Det har regnat ett par dagar men det gör bara lederna lite fastare och hårdare.

Det blir familjeaktivetet deluxe och jag ser framför mig hur jag klarar röda leden Viper utan att fara över styret och klarar att ta den blåa skogsledens A-spår. Självförtroendet är på topp med andra ord.

Vi har dock två orosmoment. Det första är Hasses axel som han gjorde illa häromdagen. Han säger att det är bra i dag och jag hoppas att han verkligen har känt efter och inte gör något värre. Det andra är att dottern har hostat hela natten och har haft en förkylning som inte velat släppa. Stora barn smittar likväl som små och jag själv är hängig. För vilken gång i ordningen vet jag inte och börjar väl inse att min tävlingssäsong nog tog slut i och med Cykelvasan. Så kan det vara. Inget att stressa upp sig för. Det finns annat roligt att göra i träningsvägs.

Som downhill ju. Behöver jag säga att jag längtar? Att jag vill att det ska bli lördag på studs? Att jag ser framemot trötta ben efteråt och massor av endorfiner i kroppen? Nej det behöver jag inte jag tror ni vet!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: