• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Egonsträningen är tillbaka efter semestern!

Egonsträningen är tillbaka efter semestern!

img_5422

En del av gårdagens gäng!

I går var det äntligen dags för uppstart av Egonsträningen. Vi har haft semesteruppehåll i fyra onsdagar och jag hade verkligen sett fram emot att få cykla tillsammans igen. Vi hade först tänkt att köra en lugn respektive snabb runda uppe vid MTB-banan. Men både jag och Hasse kände oss hängiga och trötta i eftermiddag och drog nästan lott om vem skulle köra med den snabba gruppen.

Till slut bestämde vi oss för att båda ta den lugna gruppen och var det någon som ville köra hårt skulle Jimmy ta hand om dem. Det slutade i att alla ville rulla lugnt efter semestern och för att hålla i hop en grupp av olika cyklister var det fri fart lite emellanåt. Det fungerade jättebra i kväll! Vi körde delar av MTB-banan och vek över på en ny favorit, reflexbanan. En liten klurig och trixig slinga som är riktigt bra när det kommer till att öva teknik. Eftersom ingen hade någon större brådska hem rullade vi över Spikbodarna och Minnesgärde hem. Jag som skulle ta det lugnt satte av efter Minnesgärde med två flåsande killar på hjul. Det blev en rejäl pulstopp och bara för att det var så roligt körde jag lika hårt på nästa lilla stigsnutt.

Det blev en fin kväll i trevlig sällskap. Lite extra roligt var det att Cecilia valde att följa med. Det var så längesedan vi cyklade tillsammans.

Så med det sagt är höstcyklingssäsongen i gång och du är välkommen att hänga med nästa onsdag!

img_5421 img_5414

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: