En cyklig helg och tävlingspremiär

Det har varit en otroligt fin helg. En fin helg hemma i stan. Vi har egentligen inte gjort så mycket mer än att cykla, strosat på stan och tagit det lugnt. I går morse mötte jag upp ett gäng cykelvänner och vi snurrade runt på fina stigar i Spikbodarna och Torvalla. Kanske en av de finaste happyride på länge. Det blev lite sprätt på stigar och lugnt rull däremellan. Jag fick åka en för mig ny stig i Torvalla.

Fredagens stigsprätt och gårdagens 2 timmars kanske inte var den allra bästa uppladdningen inför i dag när det var tävlingspremiär för mig och Hasse. Jämtlandsserien MTB:s första deltävling gick i Tandsbyn i dag och det var en jobbig timme, både för värmens och kroppens skull.

Efter tårta för Hasse som fyller år i dag rullade vi ur benen på cykelvägar och två stigar i Torvalla. Benen var jättetrötta men i bland behövs det lite lätt snurr för att de ska må bra sedan.

Nu ska jag hoppa ur cykelkläderna och hoppa i lite mer finkläder. Vi äter middag på stan i dag. En burgare på Vezzo. Det får bli ett fint slut på en lika fin helg. Racereport om dagens tävling kommer så småningom!

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: