En cyklig helg och tävlingspremiär

Det har varit en otroligt fin helg. En fin helg hemma i stan. Vi har egentligen inte gjort så mycket mer än att cykla, strosat på stan och tagit det lugnt. I går morse mötte jag upp ett gäng cykelvänner och vi snurrade runt på fina stigar i Spikbodarna och Torvalla. Kanske en av de finaste happyride på länge. Det blev lite sprätt på stigar och lugnt rull däremellan. Jag fick åka en för mig ny stig i Torvalla.

Fredagens stigsprätt och gårdagens 2 timmars kanske inte var den allra bästa uppladdningen inför i dag när det var tävlingspremiär för mig och Hasse. Jämtlandsserien MTB:s första deltävling gick i Tandsbyn i dag och det var en jobbig timme, både för värmens och kroppens skull.

Efter tårta för Hasse som fyller år i dag rullade vi ur benen på cykelvägar och två stigar i Torvalla. Benen var jättetrötta men i bland behövs det lite lätt snurr för att de ska må bra sedan.

Nu ska jag hoppa ur cykelkläderna och hoppa i lite mer finkläder. Vi äter middag på stan i dag. En burgare på Vezzo. Det får bli ett fint slut på en lika fin helg. Racereport om dagens tävling kommer så småningom!

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.