En helt vanlig onsdagskväll

I går cyklade jag ut till Brunflo med en envis okänd herre fastklistrad vid mitt bakhjul. En herre jag körde om i en backe och det sporrade honom att komma om igen. Jag skrattade lite för mig själv när jag hörde att han tog i och sedan lite abrupt vek av. Jag hade lite bråttom för jag skulle möta upp Erika vid sex hemma hos henne.

Hon visade mig många fina stigar ovanför Brunflo. Torra snabba stigar i fin skog och över blomstrande hyggen. Lika torra traktorvägar och vi sa att det snart måste regna. För naturens skull. Vi kunde inte minnas att det varit så här torrt någon gång.

Jag nös av allt gräs och var lite sliten i kroppen och trött i huvudet men sakta men säkert rann det av mig. Tröttheten och den där känslan av att hinna lite för mycket innan semestern kommer.

När vi kände oss nöjda rullade vi ned till Sara Borg för middag i hennes fina kök. Vi skulle planera för kommande cykelevent för She Rides. Det blev en fin kväll med mycket prat och planer för ett par veckor framåt. Det blir landsvägpass, stigcykling och mekkväll till hösten. Bland annat.

När klockan började närma sig 22 valde jag att ringa efter skjuts hem. En helt vanlig onsdag måste man ändå komma i säng även om kvällssolen hade varit fin att få som cykelsällskap hem till Östersund.

Så håll lite utkik i vår lokala she rides-grupp och lägg gärna ut om du själv ska cykla. Det finns säkert någon som vill göra dig sällskap!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: