En onsdag med lite guldkant

Jag började dagen med att bli sen till jobbet. Som plåster på såren till mina två kollegor köpte jag bullar från Frejas Bakeri på kvarteret mitt emot. De har de allra bästa bullarna. Kanelbullar strax efter åtta på morgonen hör inte till vanligheterna till. Eftersom det var kanelbullens dag blev det en bulle till på eftermiddagen.

Strax efter 6 parkerade vi bilen hos Erika och Claes och rullade en lugn runda i mörker med pannlampa. I regn och på leriga grusvägar. En timme som gjorde kroppen piggare. Vi avslutade med kantarellsoppa hemma hos dem. Jag hade tagit med mig ett av fröbröden jag bakade i går.

På måndag byter vi fyra och Cecilia jämtländsk höstblöta mot varma spanska vägar. Vi byter pannlampa och vintercykelskor mot svala landsvägsskor och korta cykelbyxor. Semester som både jag och Erika så väl behöver. Det konstaterade vi idag.

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: