En sådan där må-gott-runda

Kroppen är trött, sovtrött och känns lite sliten. Det har varit en sommar av mycket cykling. Huvudet trött och jag har många tankar som snurrar som gör att jag ligger vaken på kvällarna och funderar. Det är tidiga mornar på jobbet för att kunna gå hem lite tidigare. Det är lite som livet är i bland. Då behövs sådana där må-gott-rundor extra mycket. Rundor man njuter av i ett skönt tempo, kaffestopp och snack. Många skratt. Det har inte varit så många sådana rundor på senare tid. Inte heller rundor ute på Frösön. Det som jag saknat.

Men i dag blev det en sådan. Med kaffestopp  och muffins i motljus, hala rötter efter ett rejält skyfall och kalla fötter i blöta cykelskor efter nästan 2.5 timmes rulltid. Skymning i skogen när klockan började närma sig halv tio. Roliga stigar, några nya och några gamla bekanta. Det behövs inte så mycket än så för att huvudet ska återhämta sig och man mår så där gott som man gör i skönt sällskap. En helt vanlig tisdagskväll.

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: