• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Ett spontant cykelmöte förgyllde en helt vanlig tisdagskväll!

Ett spontant cykelmöte förgyllde en helt vanlig tisdagskväll!

Jag är så där pirrigt glad i kroppen nu. Cyklig. Så som man blir av nya cykelmöten och framförallt när de blir spontana och lite oväntade. Emy Thellenberg har jag följt länge på Instagram. I går fick jag ett meddelande från henne. Hon skulle till stan för att titta på en cykel och ville få några tips på stigar hon kunde testa en ev ny cykel på. Jag passade på att erbjuda lite stigvisning om hon ville. Det ville hon och strax efter fem möttes vi upp några hundra meter från mitt jobb. Hon hade precis gjort cykelaffär. En riktigt fin Scott Spark som mest rullar grusväg. Eller nästan inte rullat grusväg alls. Ett fynd av stora mått!

Jag tog med henne på stigarna runt Lillsjön. Rotigt och perfekt att testa ny fulldämpad cykel på. Vi tog några stigar mot Torvalla innan vi genade över Odensalaspåren och ned för en backe jag har utanför mitt jobb som passar perfekt att fota cyklister i. Det blev en timme som bara rann i väg. Vi pratade oavbrutet. Det är häftigt det här med cykel. Hur många fina människor man träffar. Jag tror inte att det var sista gången som våra cykelvägar möttes. Dalarna ligger inte så långt i från Jämtland.

Jag rullade hem och mötte upp Hasse för att reka en lätt runda inför morgondagens premiär av Egonscyklingen. Onsdagar kl 19 är det dags igen för alla de som vill rulla lite stig. Nybörjare som vana. Vi tog det lugnt bortsett från att jag gjorde tre ryck för att få upp lite puls i det riktigt lugna passet i dag. Det blev sammantaget två timmar skön cykling. Så där lugnt som det ska vara.

6

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: