• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Gårdagen i bilder och hemma i Sverige igen 

Gårdagen i bilder och hemma i Sverige igen 

 

the hard life of a cyklist. Ni skulle se mina armar!

  

5 euro för lite matriell cykellycka. tischan döljer effektivt resten av min illröda bröstkorg..

 

Vad en vecka går snabbt. För sju dagar skulle snart landa på Allicante. Ha massor av cykling framför oss. Nu sitter vi i bilen någonstans mellan Gävle och Tönnebro. Nöjda över att vara hemma igen och nöjda över en fin vecka tillsammans. Vi är trötta, ingen av oss sov särskilt mycket i natt och klockan ringde vid halv två. 

 Jag har köpt med mig en cyklig tischa och fått en festlig  cykelbränna. Något hände i går, jag ser ut som en kräfta på axlar och bröst. Note to myself, instagramma inte i sportbehå i solen efter ett cykelpass. Solskyddet är sedan länge bortsvettat.  

Gårdagen då?

Cecilia var trött efter klättringen och ville vila. Jag hade en liten förkylningskänsla men tänkte att ett lugnt rullpass varken skulle göra till eller i från. Hasse och jag tog rundan runt den blå sjön, Embalse del la Pederera. 45 km med vackra omgivningar och där man passerar byn Torremendo, byn som är så mycket cykel i Spanien för mig. 

Vi njöt av det sista som Spanien bjöd i cykelväg denna vår. Dagen när värmen kom med besked och solen tog hårt. Jag lyckades hålla pulsen låg bortsett från en noga utvald liten stigning där jag testade benen och var mitt snabbaste på fyra år. 

Eftermiddagen ägnades åt lite solning, glass och shopping innan vi åt middag ute för sista gången. 

På rulle längs med den blå sjön

   
  

Vy över Orihuela

 
Sammantaget blev det runt 35 mil och nästan 17 timmar i sadeln. Lugna pass och två som utmanade pulsen. Vi åkte ned för att cykla i Cissis tempo, njuta av semester och cykel och inte leka träningsläger. Precis det som kroppen behövde allra mest, lugn träning och mycket tid! Det som blev resans höjdpunkt var klättringen via Sella, ett äventyr och glädjen att se sin dotter kämpa sig ändå upp och nöjt hissa cykeln var mäktigt. 

Jag filar lite på ett tips för att cykla i Spanien-inlägg. Det kanske kommer redan innan veckan är slut! Sedan har jag en bra bank instavänliga bilder i telefonen och lär säkert lägga ut ett par till.

Nu passerar vi snart Bollnäs och ska göra en avstickare in i Ljusdal. Cecilia ska säga hej till pojkvännen som går i skola där. 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: