Global Fatbike Day 2018

Den 1 december är det dags för Global Fatbike Day igen. En dag som uppmärksammas över hela världen. Människor samlas för att cykla tillsammans. 

Jag har varit med två år tidigare. Första gången på en lånad fatbike och i fjol på min egna fujipråm. Första året jag var med flyttades dagen till Lillsjön. Kim på Egons var där och lånade ut fatbikes och pluscyklar och Martin visade fina vinterstigar. Vi grillade efteråt och dagen bjöd på snöiga stigar och minusgrader. Jag bestämde mig så att nästkommande vinter skulle jag ha en egen fatbike. 

globalfatbikeday

I fjol arrangerades dagen i Lilljsön igen och vi hade trampat upp stigarna veckan innan eftersom det kommit en del snö. Ett litet race planerades efteråt för de som hade krafter över. Grillning som året innan och utlottning av priser. Under dagen slog vädret om och vi fick lite regn på oss men stigarna var fina och snabba. Jag hade min egen fatbike och var salig. Vilken vinter som väntade. 

Deltagarrekord tor jag!

Så till helgen är det dags igen. Snön ser tyvärr utan att dröja men om kylan håller i sig kommer det att vara otroligt frostigt och fint. Det blir som de föregående åren cykling och grllning vid Lilljsön och fjolårets fatbike racesprint upprepas! Dessutom kommer det att lottas ut priser bland de som kommer och kör. Här finns eventet om du är intresserad!

Ses vi där?

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: