img_4013

God förmiddag eller lunch för oss som jobbar. Jag har som brukligt på fredagar varit upp och väckt tuppen strax efter fem och trampat mountianbike med mjölksyretunga ben. Men jag har trampat med stil i dag! Våra Happyridekläder har äntligen kommit. Ett suveränt förslag av Stefan i höstas som mynnade ut i designdiskussioner i forumet, provning av modeller och nu slutligen ett kit som både sticker ut och gör mig lite stolt. Eller väldigt stolt.

Det blev så fint. Färgerna från vår flagga för vi har en sådan här i Jämtland. Grönt för ängarna och skogarna, vitt för fjällen  och blått för himmeln. Försommarfärgerna, det som jag förknippar så med min hemstad. På armarna vår egen hashtag #happyrideöstersund. På rumpan det lite skämtsamma ”vi ses i mål” och på ryggfickorna det välkända ”jamtland jamtland jamt och ständut” (på svenska jämtland, jämtland jämt och ständigt”) Ni som varit på Storsjöyran och sett presidenttalet har säkert hört slagorden.

Kläderna kommer i från Verge vilka gör bra kläder och padding känns kanon. Jag beställde herrmodell eftersom dammodellen inte riktigt kändes okej i bensluten. I går kom kläderna och premiären blev självklart i morse på Happymorningriden. Vi var ett par som sportade våra nya kläder och det såg mäktigt ut!

Visst är de fina?

happyrideostersund

img_4009-1

img_4010

0

10 Comments

 1. Ove juli 1, 2016 at 15:31

  Snyggt! Happyride ett gäng mtbcyklister med stil!

  Reply
 2. Anna juli 1, 2016 at 17:54

  Snyggt! Verkligen!

  Reply
 3. Clara juli 1, 2016 at 20:57

  Så himla kul! Skitsnyggt!!

  Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.