• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Happrideöstersund har fått egna kläder!

Happrideöstersund har fått egna kläder!

img_4013

God förmiddag eller lunch för oss som jobbar. Jag har som brukligt på fredagar varit upp och väckt tuppen strax efter fem och trampat mountianbike med mjölksyretunga ben. Men jag har trampat med stil i dag! Våra Happyridekläder har äntligen kommit. Ett suveränt förslag av Stefan i höstas som mynnade ut i designdiskussioner i forumet, provning av modeller och nu slutligen ett kit som både sticker ut och gör mig lite stolt. Eller väldigt stolt.

Det blev så fint. Färgerna från vår flagga för vi har en sådan här i Jämtland. Grönt för ängarna och skogarna, vitt för fjällen  och blått för himmeln. Försommarfärgerna, det som jag förknippar så med min hemstad. På armarna vår egen hashtag #happyrideöstersund. På rumpan det lite skämtsamma ”vi ses i mål” och på ryggfickorna det välkända ”jamtland jamtland jamt och ständut” (på svenska jämtland, jämtland jämt och ständigt”) Ni som varit på Storsjöyran och sett presidenttalet har säkert hört slagorden.

Kläderna kommer i från Verge vilka gör bra kläder och padding känns kanon. Jag beställde herrmodell eftersom dammodellen inte riktigt kändes okej i bensluten. I går kom kläderna och premiären blev självklart i morse på Happymorningriden. Vi var ett par som sportade våra nya kläder och det såg mäktigt ut!

Visst är de fina?

happyrideostersund

img_4009-1

img_4010

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

10 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: