• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Happymorgon, putsning av QOM och nytt klipp på tuben

Happymorgon, putsning av QOM och nytt klipp på tuben

Delar av dagens gäng. Foto: Hasse

Dagens gäng. Foto: Hasse

Vi är hemma i stan den här helgen. För att packa till måndag när vi åker mot Rättivk och sedan vidare mot Spanien på tisdag. En helg hemma betyder också möjlighet att hänga med på Happymorgon vilket jag sällan tvekar att göra. Som sig bör i april snöade det i morse när vi klev upp. Lagom tills det var dags att rulla ned mot Badhusparken avtog snöande. För en stund. Ackompanjerande av lätta snöflingor körde vi rotiga och roliga stigar på Frösön. Ett par nya för mig. Jag putsade gårdagens QOM på värmeslingan med 17 sekunder trots lite tvekan vid en skarp sväng.

Happymorgon

Rotiga Ändsjön med utmanande spänger. Perfekt för dem med spångest.

Som sig bör på Happyrides av det lite lugnare slaget ingår kaffestopp. Den här gången vid Frösövallen. Bullar, ballerinakex och kaffe satte lite extra sprätt i benen. På tal om benen och förlåt att jag tjatar men attans var starka de är just nu. Trots utebliven trainerträning finns det krut. Hjärtat känns lite starkare än förra våren. Kanske mycket att tacka senaste tidens skidåkning?Eller så är känslan bättre av det faktum att jag inte ska tävla i sommar och inte har satt så hög press på mig själv? I vilket fall som helst är det roligt att cykla, roligt att trycka på och känna att det gör ont i benen av utmattning.

Jag filmade rundan i dag och komprimerade ned till 5 minuters. Så ännu ett cykelklipp på tuben och ännu ett cykelblogginlägg. Fast…jag cyklar ju lite!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: