Happymorningride 1 år – skål!

I dag hurrar vi lite extra för Happymorningride som fyller ett år! Det är häftigt, från en idé till en grej i veckan man absolut inte vill missa. Från fem personer till runt 25 på dagens ride. Oftast något nytt ansikte varje gång. Människor man inte skulle ha träffat annars, ätit frukost och cyklat tillsammans med om det inte vore för samma intresse. Ett stort spann av åldrar och personligheter.

I dag skålades det i Pommac i fina glas. Skålades för ett år och för nästa som kommer. Stefan fick en egen flaska sportdryck med snören och lapp. Vi satt i eget rum i dag för att slippa möblera om Scandics frukostmatsal varje gång. De ska ha också få ett tack som tagit emot oss varje gång hur skitiga och många vi än varit. Att vi får lite billigare frukost och handdukar att sitta på och dessutom om vi vill får möjlighet att tvätta av våra cyklar.

Så hipp hipp hurra för Happymorningride! 

img_6014

img_6016

img_6015-1

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: