• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Happymorningride #65 – musikhjälpen edition
musikhjälpen

Happymorningride #65 – musikhjälpen edition

I dag var morgonen när jag tänkte ta det lite lugnt. Rulla längst bak eftersom kroppen varit lite trött under veckan. Jag kände efter i går under ett stakpass som gick så där. Svårt att få upp pulsen och motivationen lite låg men bestämde mig att köra. Avslutade kvällen med en trevlig afterbike/säsongsavslutning med Happygänget på en restaurang i stan.

När Martin som stod värd för eventet blev sjuk och som vanligtvis har full koll på stigar, rundor och håller hög fart var det ingen som ville ta kommandot i morse. Jag var den enda som mindes förra fredagens runda. Den som var så fin och innehöll mycket stig vilket är svårt att få till vintertid. Det innebar att jag fick ta täten och ledarrollen för dagen 17 cyklister stora gäng. Jag som brukar sladda rätt långt bak och har sparrisben för tillfället fick gräva rätt djupt mentalt. Att ha ett pärlband pannlampor bakom sig och Happygruppens snabbingar flåsande i ryggen är stressande och det finns inget utrymme att ge upp så fort det känns lite i benen. Å andra sidan var det just precis vad jag behövde. Att få ta i och känna att det faktiskt gick även om tempot var lite lägre än vanligtvis.

Jag kände mig nöjd när vi svängde in vid Scandic. Över att benen kändes lite som de gjort tidigare, att jag lyckats hitta alla stigar och att gruppen ändå hölls i hop bra i dag. Det kan vara lite klurigt när vi är så många och åker stora delar av turen på stig.

Som rubriken antyder körde vi en musikhjälpen-edition i dag. Ett jättebra initiativ av Sara Rönnberg som ordnade en digital bössa i Happyrides namn. Just nu är det 24 cyklister som lämnat ett bidrag och 2596 kr. Ett par hundralappar ramlade in under frukosten på Scandic. Så vill ni vara med och skänka en slant så klicka in på den här insamlingssidan! 

 

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: