• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Happyride med dubbelpunka och skratt 

Happyride med dubbelpunka och skratt 

image

Här började mitt mtb-intresse.

God kväll, eller snarare midnatt. Ett sent inlägg. Det har varit en bra cykeldag i dag.

I förmiddags körde jag en solorunda på Frösöberget. På de stigar som jag en gång började cykla stig på. Nostalgi i massor och stigarna kändes inte lika jobbiga som då.  Jag tog också en QOM i downhillbanan och hittade en ny stig utför- Zekes löjliga. En teknisk och rolig sak.

Efter mitt spinningpass i kväll ville jag visa Hasse mitt förmiddagsfynd så det blev Frösöberget igen. Vi fick sällskap av Jimmy och Stefan. Det blev Happyride av vår tänkta snigelfartsrunda.

Jag dundrade ned i dh-banan ännu en gång. Snabbare än någonsin tidigare. Men glömde slå på klockan. Surt. Men jag blir modigare och suger åt mig av Stefans och Jimmys tips och blir bättre och bättre för varje gång. Fick prova Jimmy fulldämpade cykel i en teknisk utförslöpa och jisses vilken skillnad. När jag slutar tävla och bara leker blir det cykelbyte. Så är det bara.

punkakungen som alltid är glad.

I zekes löjliga dubbelpunkterar Jimmy som numer är utnämd som punkakung. Han pratade i början av rundan att övergå till tubeless. Jag tror att han defentivit bestämde sig där och då. Det blev en lite längre paus med mycket skratt. Det är så i det här sällskapet, det är svårt att inte ha roligt.

Summerar en bra dag. Mina ben har vaknat. Jag känner mig stark och blir modigare för varje dag och har gett mig tusan på att ta Zekes löjliga utan fotnedsättning innan sommaren är över!

image

En paus i blåsbärsriset gjorde inte ont. Foto Hasse.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: