Här sitter jag över en gigantisk..

Tallrik mat i Åsarna och funderar på söndagen.


Allt är med, cykel, skor, tävlingsdressen, hjälm och sportdryck och massor av annat som man måste ha. Utifall att det blir en start liksom.
Som en vän sa på Facebook, ”vem lurar du? Klart du startar”
Mmm.

Kan ju inte annat än att trampa mig runt och några större ambitioner att göra succé har jag inte. Skulle det nu visa sig att jag har lite krut i benen borde jag kunna göra grova pengar på ”kom i långloppsform med Helena, bara 4 pass och du når höjder du inte anat” typ.

Nä men allvarligt så blir det nog fint det här! Mest längtar jag efter lite röj i Rättviksskogarna på måndag. Prova blåa biking-Dalarnaleden. Om jag inte är helt trasig.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

  • Elna

    augusti 10, 2013 at 07:40

    Tycker du ska starta! Men lyssna på kroppen hela loppet. Kör "depåstoppsloppskonceptet" kanske är en idé? Stanna i depåerna och käka vetebulle/saltgurka/banan och snacka med folk, tryck på lite grann bara och ha så kul som möjligt!

    Svara

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: