Höstrusket


bild lånad från deras hemsida

På söndag stundar säsongens sista mtb-tävling. Vi åker till Sundsvall och kör Höstrusket! Eller som de kallar loppet ”Southern Rock Around MTB Adventure Trail.
I år (loppet har körts några år) har de en långloppsliknande bana på 3 mil. På de där 3 milen ska 880 höjdmeter avverkas. Det blir med andra ord något att bita i. Framförallt när cykelträningen sedan Bockstensturen kan räknas på ena handens fingrar.

Förutom långloppsbanan finns även nybörjartävling i form av XCO, varvlopp på enkel rolig bana och tävlingsklasser i XCO från 10 år och upp i veteranklass.
Tänker mig att dottern får köra det. Hon lät positiv:-)

Anmälan sker på plats och kostar 200kr för långloppet, 50kr för nybörjarklassen och 100kr för XCO i tävlingsklassen. Mer info om loppet hittar du här.

Blir spännande det här! Men hujedamig vad min kropp kommer att hata mig. Det får nog bli något cykeldags utomhus denna vecka. Så benen förstår vad de ska pyssla med på söndag.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: