I kväll blir det intervaller ute!

Hon är alltid glad när hon får cykla. Bild från i höstas.

Den här tjejen och jag planerar att toppa pulsen i kväll. Utomhus så klart även om det inte är benvärmarväder. Det finns varma kläder. Lite festligt att jag kommit på det nu och inte i vintras.

Hon hade egentligen bokat in sig på Hasses spinningpass i kväll men när hon fick höra att jag skulle cykla ute var hon snabb att hänga på. Jag förstår henne. Intervaller blir roligare utomhus och tillsammans. Jag själv vill inte sitta på trainern. Inte i kväll. Sedan är det helt ärligt lite roligt att jaga på sin egen dotter.

Tanken är att hitta en lagom lång och brant backe där det går att köra på i 3-4 minuter utan att tappa allt för mycket fart. 5-6 gånger upp och ned känns som en bra plan och något vi hinner innan det blir för mörkt. Nu ska jag bara komma på vilken backe vi ska ta. Asfalt eller gräs/grus?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: