• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Kepsnörderi och snart Ränneslättsturen

Kepsnörderi och snart Ränneslättsturen

Jag gillar kepsar, helst ska de vara lite småtuffa och kanske lite småfåniga. Är nämligen på jakt efter den perfekta kepsen. Har just nu bara tre, den gamla craftkepsen från tältet i Motala Vätternrundan 2009. Rätt ful och sitter inte bra på mitt huvud. Så kom jag över min fina lite småfåniga Spanienkepa med stort affektionsvärde. En bra start i jakten. Så nu min senaste som jag fått köpa av den coola och sköna fixiekillen i stan som jag tipsat om förr, trabke som han kallar sig på Instagram! Mötte upp honom efter spinningen i kväll, en kul kille att nörda lite cykel med. Fick tips om nätbutiken Prendas som har många sköna retrokepsar.

Passade på att provcykla kepsen en sväng, runt Minnesgärde och Odensala. Hasse har bantat sin cube med ny sadel och provade sitt gamla syntacestyre igen. Han ville se om han får bättre kontroll när det är lite stökigare med ett lite mer svept styre. Mitt förslag, förhoppningsvis sabbar jag inte hans Ränneslättstur.

Och på tal om det så är det ju dags för lite race i Småland i helgen. Eksjö som jag tänkt ta revanch på från fjolårets rejäla väggning. Det ser inte bättre ut än att det ska regna rätt rejält, 45mm bådar för ett lerigt och slirigt race.  Men det ska bli kul ändå! Dels kommer våra bloggvänner Yvonne och Andreas, The Summit mtb ni vet, att vara där och köra! Det blir nog med all säkerhet en afterbike. Så hörde jag på Twitter att Elna kommer till start! Äntligen får jag träffa henne i startfållan!

Det är dags att ladda allstå, äta träna lite äta lite mer och köra som attans på söndag!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: