Jag vann ju ett presentkort på Addnature för någon vecka sedan via en tävling på Martins blogg. Perfekt tajmat eftersom jag tänkt införskaffa en cykel/löparrygga. Ambitionen är att utforska Storhogna i löparskor, reka cykelstigar nämligen och springa bara för att det är roligt. Likväl så behövs en bättre rygga för cykling och jag ville ha vätskesystem. Kortare fjällcyklingar och lite längre utforskarturer med familjen. En liten smidig väska som även rymmer lite verktyg, energi och en vindjacka.

Björn har pratat sig varm om just Osprey. Därför kikade jag in denna lilla fina sak, googlade lite tester och omdömen och klickade hem den. Perfekt.

Snart på min rygg. Frågan är dock hur matchar man när väskan är lila? 😉

Nu blev jag så där jättesugen att packa ned löpartights till helgen och springa delar av karl den XI:s stig ned mot Vemdalen. För att se om det är cykelbart liksom! Men jag får nog vänta för så snabbt kommer nog inte väskan.

Fina saker med presentkort när plånboken knorrar lite.

0

4 Comments

 1. bjornwestergren juni 10, 2014 at 08:10

  Nice! Blir nog grymt det där, lite större än min (Raptor 6) men då får du ner lite mera än mig också, typ bullpåsen som man får pressa ner i min 🙂

  Reply
  1. admin juni 10, 2014 at 08:17

   Och den är ju faktiskt väldigt viktigt;-) Platta bullar är sällan roligt 🙂

   Reply
 2. Katja juni 10, 2014 at 08:54

  Skitsnygg ju! Utvärdera sen. Funderar själv på en liknande rygga nu när jag börjat leka mer i skogen.

  Reply
  1. admin juni 10, 2014 at 10:51

   Det fann en grå variant också men jag gick för en gångs skull på lite mer färgglatt! Det ska jag göra, så vet du om du ska köpa eller inte:-)

   Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.