Klickade hem en Osprey W´s verve 9

Jag vann ju ett presentkort på Addnature för någon vecka sedan via en tävling på Martins blogg. Perfekt tajmat eftersom jag tänkt införskaffa en cykel/löparrygga. Ambitionen är att utforska Storhogna i löparskor, reka cykelstigar nämligen och springa bara för att det är roligt. Likväl så behövs en bättre rygga för cykling och jag ville ha vätskesystem. Kortare fjällcyklingar och lite längre utforskarturer med familjen. En liten smidig väska som även rymmer lite verktyg, energi och en vindjacka.

Björn har pratat sig varm om just Osprey. Därför kikade jag in denna lilla fina sak, googlade lite tester och omdömen och klickade hem den. Perfekt.

Snart på min rygg. Frågan är dock hur matchar man när väskan är lila? 😉

Nu blev jag så där jättesugen att packa ned löpartights till helgen och springa delar av karl den XI:s stig ned mot Vemdalen. För att se om det är cykelbart liksom! Men jag får nog vänta för så snabbt kommer nog inte väskan.

Fina saker med presentkort när plånboken knorrar lite.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: