Långdistans på riktigt


Det är Vätternrundatider. Långdistans. Jag gillar den rundan runt pölen. 5 rundor har jag. I två år har jag haft lite sorg i hjärtat när den stundar. Över att jag inte står på startlinjen och har så många mil framför mig. Vättern kostar mer än det smakar tycker jag. Kanske står jag där något år eller kanske inte.

Jag planerar något betydligt billigare, något lite längre och framförallt mer utmanade för pannbenet.

Tänker mig att helt enkelt cykla från min port till svärföräldrarna i Rättvik. Ca 35 mil. Självklart i ett svep och med lite sällskap sista biten då Hasse möter upp från Rättvik. Google säger 16 timmar och jag säger lite mer plus att jag inte cyklar exakt likadant som google föreslår.
35 mil är långt och cykla genom Finnmarken kommer att kräva ett hårt pannben. Någon gång under min semester ger jag mig av. Långdistans på riktigt och en stor utmaning. Jag ska ju sikta mot ännu längre distanser så småningom så det är väl bara bra att öva sig. 35 mil är också ett fint genrep inför Storsjön runt på 22 mil.

Vad tror ni, fixar jag det?

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: