Mora Offroad Triathlon

Titta här, triathlon med MTB och traillöpning inblandat!

Jag blev riktigt sugen. Nu när knäna håller för löpning och den ska bedrivas på annat underlag än asfalt känns det lite mer genomförbart. 30 augusti går tävlingen av stapeln. Arrangörerna skriver:

”Simma 1500 meter i Österdalaälven, cykla 30 km MTB i skogen & spring 10 km traillöpning. Vi erbjuder en riktigt utmaning till både elit och nybörjare. Start och målområde kommer att bli på Mora Parken och simmningen sker även i älven bredvid, där 750 meter är medströms och 750 meter är motströms. Både MTB-cyklingen och löpningen körs i klassisk Vasaloppsterräng i skogarna kring Hemus-omårdet. Mycket av cyklingen kommer att ske på single track i fantatisk miljö”

Jag har ju varit sugen på att prova triathlon, 2011 tänkte jag ju genomföra det dåvarande Järnmannen som blev officiel Ironman. Det blev långloppscup i stället vilket mina knän nog tackade mig för.
Nu är väl det här med att simma inte min grej riktigt. Nog för att jag har plaskat mig igenom både Vansbrosimmet och Vansbro-tjejsim men det här med att crawla är inte lätt.

Hursom vilken rolig grej! Det är lite synd att det krockar med Bockstensturen i år. Men återkommer tävlingen ska jag nog ta och prova mina vingar då!

Mer info om tävlingen finner du här


Någon mer som blev lite sugen?
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: