När sommaren kom till stan

Då tar man fram det alldeles nya kitet cykelkläder. Struntar i arm- och benvärmare och stämmer cykelträff med två vänner. Man rullar ut i lugnt tempo och stannar alldeles för många gånger och fotar sina cyklar i motljus. Man utbrister då och då att det är så vackert. Att det luktar skog och stigarna är magiska. Man glömmer bort att det bara är 23 april och snön låg på ängarna i förra veckan. Man tror nästan att man befinner sig utomlands.

Så rullar man hem i magisk solnedgång med kurrande mage och den tunnaste överdragsjackan på när vinden kyler utför. Stannar ännu ett par gånger och fotar träd och solnedgång. Tackar för en fin kväll och kommer hem euforisk och med vetskapen om att man inte kommer att somna på väldigt länge och än mindre kommer till duschen i vettig tid. Man postar instagrambilder och cyklar i motljus i sin blogg.

När sommaren kom till stan gjorde jag precis detta. Fick en fin kväll med Erika och Towa. En kväll där det egentligen skulle stå intervaller på schemat men då pollenbesvären peakat och kroppen ville rulla lugnt. Vilken otrolig kväll. Vilken otroligt fin kväll!

4

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: