Nytt poddavsnitt – frågespecial!

Nu finns det ett nytt avsnitt av podden ute igen! Vi fick många bra frågor från er som vi har gjort vårt bästa att svara på och hann inte med alla förstås. Det har varit  frågor som fått mig att tänka till lite inför. Frågor som i sin tur väckt nya frågor och funderingar. Sådant är så roligt. Vi pratar om hur vi tänker kring det psyklogiska, hur vi vänder negativa tankar till det bättre och att vi båda kan vara ganska känsliga och rädda för vad andra tycker. Vi pratar om hur tjejer ska kunna ta mer plats inom cyklingen och att det är viktigt att fira saker! Det är så roligt att få prata om det ni vill höra ni som lyssnar. Så fortsätt gärna att ställa frågor.

Det här är det trettonde avsnittet. Tänk att det har blivit så många avsnitt och vi har fortfarande kvar ämnen att prata om. Podden kommer inte regelbundet utan när det passar oss i vår vardag. När vi i lugn och ro kan sätta oss med skype och våra mikrofoner i olika delar av landet och surra om det vi gillar så mycket. Surra cykel. Jag trodde inte att jag skulle klara av att göra en sån här sak. Att avsnitt efter avsnitt prata så mycket. Få det att flyta så bra utan manus och sedan lyckas klippa avsnitten. Med med en poddkollega som Elna som sitter på så otroligt mycket kunskap och är så lätt att prata med är det inte svårt. Hon som sedan gör riktigt snygga omslag och sätter sådan bra text till avsnitten.

Så in och lyssna på ett extra lång avsnitt i dag! Här nedan eller via podbean.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: