• Home
 • /
 • Cykligt
 • /
 • Nytt poddavsnitt – om cykelkultur och stilregler

Nytt poddavsnitt – om cykelkultur och stilregler

Nu finns det ett alldeles färskt avsnitt av podden ute. Vi har pratat om stilregler och cykelkultur. Ett intressant ämne som emellanåt är väldigt aktuellt och hur det skiljer sig beroende vilken form av cykling man håller på med. Men regler är till för att brytas och vi bjuder våra stilbrott som i bland leder till privata meddelanden om hur det ska se ut- från dem som vet bättre.

Men stilregler ska man ta en med en nypa salt och det mesta funkar när det kommer till cykling, bortsett från att tubsockor är mindre praktiskt för fötterna än riktiga skoöverdrag. Så funkar det bra med cykelhjälm och googles och jag surrar lite om fatbiketävlingen häromsistens. Hursom är det ändå det allra viktigaste att cykla och inte lägga massa energi på att försöka passa in och göra rätt  – i andras ögon.

Så in och lyssna och bjud gärna på dina stilbrott på vår facebooksida!

Jag skippade dock airtrim:en- av den anledningen att det inte var så kallt.

4

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

 • Andreas

  mars 22, 2018 at 11:15

  Jag brukar cykla med skidhjälmen på vintern, mycket skönare en cykelhjälmen.
  Dessutom så har den visir, tankarna går till Top Gun.

  De flesta tycker väl de ser lite dumt ut, men det är otroligt varmt och skönt samt skönt med sin egna lilla bubbla i snöstormen. Själv tror jag att jag är Tom Cruise när jag susar ner för cykel-backen.

  Svara

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: