Ok jag kör- utan tempokruka

Trampade ut till Brittsbo i dag iförd jeans och cykelpjuk för att se om jag kunde ha Theres tempokruka. Mina öron fick inte plats. Det gör inget för jag har så svårt att tycka att tempohjälmar är snyggt även om en sådan kapar många värdefulla sekunder.

På vägen hem bestämde jag mig. Det får bli mjölksyrefest, hård puls i öronen, sveda i benen och tunnelseende i morgon. Jag kör tempoloppet. Får se det som ett bra träningspass. För att testa tempobenen provade jag att haffa en QOM längs med storsjöstråket. Men i jeans på mtb i motvind var det dömt att misslyckas redan innan. För benen var väl det väl inget fel på? Harkel.

Jag har faktiskt ett litet mål i morgon. Juniorkillarna startar före mig. Jag tänkte försöka gå om åtminstonde en av dem. Vore väl lite festligt om tanten blåste om med någon kilometer före mål? Att juniorer oftast är starka tycker jag vi inte pratar om. Det kan ju vara så att tanter även är det. Vi säger så.

Så håller vi alla tummar vi har för att Hasse gör ett sjuhelsikes tempolopp i morgon och får kliva upp högst upp på pallen!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: