• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Pre-race Billingeracet- det blir blött

Pre-race Billingeracet- det blir blött

Vi lämnade Rättvik i morse och mellanlandade i Borlänge för lunch och ett besök på Cykelcentrum. Ett litet måste för det är en trevlig och välsorterad butik. Jag köpte två kolsyrepatroner och nya grepp till Fujin. Med dessa lättar jag ekipaget med ett hekto.


Det blev sen eftermiddag innan rullade vi in i Skövde efter några timmar i bilen. Med massor av fjärilar i magen, hundra nojjor över att tävla, inte orka, känna lite täppthet i näsan etc etc.


Möttes av regn. Mycket regn och ett rejält blött startområde. Jag har haft lite däckvalsångest. På Fujin satt Racing Ralph fram och bak. Jag hade beställt ett (?!) rocket Ron vilket Hasse satte på åt mig i går. Fram för lite mer grepp. Efter lite diskussion på Facebook med Ronny tog han med sig ett rocket ron som jag skulle få låna. Tack snälla du! Vi hämtade det och Hasse fick lite att göra igen.


Jag föredrar lite mer grepp i morgon faktiskt. Har kört för lite (eller snarare nästan inget alls) på ralphen för att känna mig helt trygg för slirigt kommer det att bli.

Pre-race innebär ju att lägga fram det som ska på kroppen och i fickorna. Det blir lite att släpa på och knixigt att få plats med. Finna det lite utrymme över åker en gel till med som reserv.


Nu återstår nummerlappsnålning på cykeltröjan och nummerlapp på cykeln. Lite kvällsfika och sömn. Usch vad nervös jag börjar bli. Det känns som det här kan gå hur som helst i morgon. Jag har inga större ambitioner i morgon mer än att ha kul. Jag ser verkligen framemot att få testa cykeln i skarpt läge. Har kikat på lite omdömen och filmer som lovar gott. Sen är det i slutändan den som sitter på som gör jobbet.

Så ser jag framemot att få träffa Elna på ”riktigt” i morgon!

Så nu är jag ready for race, nu jäklar ska vi rocka jag och Fujin.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

5 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: