Punktering- jag brötJaja, men jag hade skoj! Kände mig stark och inte en gnutta tävlingsångest under tiden. Kunde köra lite med en annan dam ur min klass som jag var starkare än i dag. Hon slutade tvåa. Jag slutade efter 5 mil och en lång promenad i skogen.

Men jag får skylla mig själv. Jag glömde slang, hade inte sinnesnärvaro att köpa en och sen hade jag ju aldrig provat att kränga av ett däck med tätningsvätska från en fälg.

Nåväl jag är bra ändå och bättre i dag än vad jag trott.

Utförligare rapport kommer sen!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

6 Comments

 • Anonym

  september 2, 2013 at 14:31

  Även jag cyklar slanglöst (med Stans i däcken) och får trots det med jämna mellanrum punkor… Man måste ha slang med dig. Det är inte svårare att byta än när man inte kör slanglöst. DOCK så måste du kunna skruva av ventilen som du använder vid slanglöst.. tänk på det.

  Och, japp, även jag punkade på Bocksten men kunde cykla vidare efter slanginsättning. Ibland vinner man inte men då får man åtminstone en bra träningsrunda!

  Svara
 • admin

  september 2, 2013 at 19:53

  Anonym- jo jag vet 🙂 jag brukar ha slang med mig, på tävling och träning. Kortslutning i lördags eller helt tappat packningsrutinen. Att ta bort ventilen kan jag och gjorde men tyckte det var bra mycket svårare att kränga av däcket från fälgen än när jag kört med slang.
  Satt hårdare innan det lossnade så att säga. Något som jag ångrar att jag inte hade med mig var "punkaspray", kör du med det?

  Visst är det så! jag hade skoj i fem mil och fick bra träning;-) och du fick njuta av hela loppet!

  Svara
 • admin

  september 3, 2013 at 06:13

  Detsamma Sandra! Sånt hände 🙂 Stort grattis till en fantatisk säsong, du är otroligt duktig! elitklass nästa år? där skulle du kunna vara med och fightas!

  Svara

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: