Race i morgon 


Jag borde vara pepp och förväntansfull. Ha lite fjärilar i magen och längta efter nummerlapp. Men jag känner mig ur form. Trött och omotiverad och längtar mest efter en sovmorgon.

Det beror nog mest på att jag varit hängig och inte kunnat träna som jag tänkt inför det här. Fast å andra sidan var sista veckan innanRagunda  100 Miles nästintill helt träningsfri. Inför Vemdalenmaran träningen obefintlig. Det gick ju vägen. 

För att få lite tävlingskänsla har jag bett chefsmekaniker Gustafsson se över (ännu en knakande) body, lagt min kedja i avfettning och jag har putsat cykeln ren in i minsta vrå. Köpt en bar, ska ladda flaskor med sportdryck och lägga fram Happyridetröjan inför i morgon.

Jag ska ju få cykla i 4 timmar. Varken mer eller mindre och samla in pengar till Cancdefonden. Det är inte blodigt allvar och vädret ska vara bra. Det lär hänga mycket härligt cykelfolk på Frösö Park i morgon. En cyklig lördag och race på hemmaplan. Hur bra är inte det?!

Nu blev jag pepp…race ju!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: