Ride the park – en kort blogg


I bland överaskande jag mig själv. Känslan innan start var väl att jag helst av allt skulle ha legat kvar i sängen. Förkylningen hade inte släppt. Jag tänkte köra några varv i lugnt i tempo. Bara rulla lite för en bra sak. Fungerar jag så med nummerlapp på cykeln. Nej.

Jag är sopslut och försöker uppbringa kraft att göra Sushi med dottern. Så racereport kommer senare! 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

2 Comments

 • Sara Borg

  september 18, 2016 at 10:59

  Grattis till en välförtjänst seger! Jag väntar med spänning på racerrapporten för att få höra om loppet, banan och hela grejen. Vi hade tänkt köra men jag har pressat mig själv tufft på andra plan senaste tiden så jag kände bara att jag behövde några totalt kravlösa dagar för att återhämta mig. Såklart ångrade jag mig i samma sekund som det började komma ut bilder på instagram från både ride the park och sportsgymtrail… Nåväl, jag vet att jag fattade rätt beslut för mig men du vet hur det är, det suger liksom ändå inombords att stå på sidan.
  Sara Borg recently posted…Kom och köp min Specialized Fate Comp Carbon 2015My Profile

  Svara
  • Helena

   september 18, 2016 at 23:14

   Tack Sara! Den kommer i morgon. Du gjorde nog rätt även om du ångrade dig. Det är ju så, sidan om suger. Hasse har ju problem m hälsenan och bestämde sig på kvällen innan att avstå. Surt tyckte han men bra beslut. Nästa år får du köra 🙂

   Svara

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: