• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • She Rides – när hjärnspökerna lämnas kvar

She Rides – när hjärnspökerna lämnas kvar

Jag är så där fånigt glad just nu. Upprymd och bara så glad. Erika, jag och Sara bjöd in till tenkikträning i det vi kallar för Mumindalen, en skogsdunge i Torvalla. Det lockade sammanlagt 15 stycken med oss inräknat. Två av dem var killar!

Vi möttes i Torvalla centrum för att rulla ned gemensamt och öva lite rotig stig och de där små droppen jag var så rädd för i våras.  Vi hade också ställt i ordning lite teknikhinder som att köra upp för lastpallar och slalom mellan koner.

Tiden rann i väg medan vi peppade varandra, skrattade och lämnade kvar så många hjärnspöken i skogen. Alla klarade av klurigheterna och det konstaterades att positivt grupptryck ger massor av mod. Kan någon annan rulla över kanten på det där droppet som ser läskigt ut klarar man det själv. Får man tveka lite och hämta andan vågar man och klarar det. Just så var det i kväll och sånt gör mig så glad och varm i hjärtat. Det var mycket cykelglädje helt enkelt som toppades med ett par varv i den lilla BMX-banan nära Torvalla centrum. Lekfullt även för ett gäng vuxna tjejer!

Tänk så roligt att så många är intresserade av att få cykla tillsammans här uppe i Östersund. Tänk vad många tjejer som cyklar!

1

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: