Sherides med herrsällskap i dag. 

  
En sen och kort blogg i dag. Har kvällsfikat och landat lite i soffan. Har haft en trevlig kväll. Cykligt trevlig kväll.

Tjejcykling på schemat och i dag i sällskap av tre cykelsugna killar. 10 stycken var vi som möttes upp vid Östersunds arena för att ta samma runda som förra tisdagen. I5 med stigen till Kännåsen med en liten avstickare i en skön stig utför. En uppskattad runda om jag får tro eftersnacket! 

Sliriga höststigar i pannlanpans sken är lite extra mysigt och sätter cyklisten på prov lite. Jag slirade runt på min gamla 26:a i kväll och var inte ensam att hamna lite utanför tänkt linje. 

Alla kämpade på bra. Det är lite av tjusningen, att alla kan vara med. I bland går någon uppför, i bland sticker några i väg och väntar in sedan. Prestigelöst och trevligt. 

Trots att kvällarna är kortare är det inte slut på cykling. Med pannlampa blir stigarna annorlunda och fartkänslan en annan. Så prova du med!  

Foto:Hanna Haglund

 

Tack för i kväll! Ni var grymma. 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: