Skojiga stigar och en nödkaka

God kväll!
Jag har varit lite trött i dag. Åkte ju runt Frösön i går efter MTB-O:t på rent adrenalin tror jag. Kände ett par timmar senare att det kanske var att ta i lite. Vi var på bio på kvällen och benen var som två timmerstockar när jag skulle resa mig ur biofotöljen.

Jag är bra nöjd med mina nya brillor, de matchar ju tröjan perfekt!

Så det fick bli en soft förmiddag här på Ringvägen. Långfrukost i soffan. Lite ta-hand-om-hemmet-göra. Dvs vika in veckans skörd av rentvätt och plocka i hop reklam bland annat. Och en rejäl tvätt av Fujin. Vid halv tre rullade jag ut till Lugnvik för att möta upp Therese Landfors. Vi hade bestämt att utforska området runt Fältjägarstugan. Vädret var på vår sida. Strålande sol, lite vind och inga benvärmare. Trevligt. Så ni förstår ju att jag var lika glad som jag ser ut på bilden.

Det blev nästan två timmar av hög puls, svett och riktiga skojiga stigar. Jag visade henne den jag hittat och hon bjöd på en sådan där rotfri snabb historia som bara är så rolig! Att vi snurrade runt lite lätt förvirrade på alla de grusvägar som finns i området gjorde inget. Det tillhör stigfinnandet. Området har i vilket fall som helst stor potential. MEN det är ett militärområde/skjutomårde och lite läskigt. Vet inte vad som finns i naturen. När bommarna är stängda pågår det skjutning. Finns några informationstavlor med tider för övning. Bara att respektera så att säga.

En liten stor nödkaka. 

Jag sladdade in på Fristilen på vägen hem för att tigga till mig något med socker i . Hasse körde pass och jag hade inga nycklar. Blodsockret på en farligt låg nivå för omgivningens bästa. Tänk vad en simpel liten havrekaka kan smaka gott och göra så bra för kroppen. Jag blev som en ny människa efteråt. Eller jag mådde väl lite bättre. I bland borde jag vara smart nog att ta med något i cykeltröjefickan.


För den som är intresserad finns eftermiddagens rutt på Strava. 


Nu laddar jag för en arbetsvecka som jag faktiskt ser framoemot. Och laddar för RPM och Spinning på måndag och tisdag. Höstschemat på Fristilen drar i gång och jag hoppas vi syns i spiningsalen!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: