• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Sportgrus, tallmo och kokkaffe – om lördagens fina runda i filmformat

Sportgrus, tallmo och kokkaffe – om lördagens fina runda i filmformat

Jag trampar allra mest fjällstigar och de där jobbiga backarna runt min stuga i Storhogna när jag är där. Men i bland byter jag teknisk stig mot sköna grusvägar och lättcyklade tallmostigar och breda skogsvägar. Mycket tack vare att John kan området runt Röjan där han bor utan och innan och att han är en fena på att visa allt det fina. Runt byarna som jag en gång i tiden hängde lite som tonåring när jag bodde i Rätan. Ställen som jag då tänkte att jag aldrig i mitt hela liv skulle besöka igen. De var ju jättetrista sett med en 15 årig Helenas ögon.

Inte visste jag då hur mycket jag skulle uppskatta alla fina grusvägar däromkring. Hur otroligt fint jag skulle tycka det är att cykla igenom Söderhögen och inte hade jag en aning om att skogen mellan Röjan och Böle hade så fina vägar och stigar.

Vi var ute nästan hela dagen i lördags. Vi hade inte bråttom och fikade två gånger under turen och avslutade med en glass vid Golfkrogen vid Utanbergsvallarna. Jag tog med mig GoPron och blev lite kreativ i redigeringen. Hursom ska jag rulla mer grusväg i Böle och Röjan!

2

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: