Stigcyklarshorts från craft

Inte den bästa bloggbilden direkt. Nyfrisk och håret på ändå i den enda stora spegeln i hemmet. I tonårsrummet. 

Jag blev lite extra glad när jag kom hem från jobbet i dag. Ett paket i brevlådan. Cecilia var snabb och öppnade. Tjoade av förtjusning där i köket. Cykelkläder ropade hon. Bara mina replikerade jag. (Numer får jag nämligen sällan ha mina kläder i fred).

Ett paket med en cykeltröja och ett par stigcyklarshorts från vännerna på Craft. Tack och bock!
I en för mig rätt umärkande men riktigt snygg färgställning. Lite lösare passform på tröjan med snygga detaljer. Shortsen var bara så bra. Jag har kikat lite på den här typen av cykelbyxa ett tag. Tänkt att ta steget till att bli lite mer stigcyklist när jag inte tävlar eller kör lopp. Lite mer HappyHelena lite mindre tajt lyckra på mtb:n. Åtmintonde i fjällen och lekcyklingen på Frösön. Nu har jag ett par egna.
Enda nackdelen så här vid första anblicken och provningen var avsaknaden av padding i dem. Det finns ju shorts med det. Utan padding sätter jag mig inte på en cykel. Men det finns ju underkläder med det så jag får leta lite i Spanien. Där finns billiga cykelkläder. Tröjan får följa med till veckan. Provas i skarpt läge.

På tal om Spanien är det nära nu. Vi packar och planerar. Har växlat in pengar och lagt fram passet. På måndag lyfter vi. En aningens nervös stämning i hemmet. Jag tror jag kommer att andas ut när jag sitter i huset, på plats och i väntan på att cyklarna ska komma från cykeluthyraren.

Men hörrni, visst är det väl snart snö och isfritt på Frösön? Snart kortkort-väder i jämtlandet? Jag vill ju ut och prova mina nya brallor!

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: