Förra tisdagen kom förslaget att teknikträna vid sommarhagen upp. Sådan träning är alltid bra. Det blev några avhopp i kväll så vi var tre som åkte upp till Frösövallen för att bjuda fikagästerna på högklassig underhållning till kaffet och småkakorna.


Jag hittade lite träpinnar som fick agera hinder. Små hopp, cykla så långsamt som möjligt en sträcka (där Sara visade vart skåpet skulle stå och Therese inte var långt efter. Undertecknad bör träna lite mer balans), cykla i åttor och cykla slalom med mig jagandes efter. Utsikten vi hade gick inte av för hackor, ska man träna ska man göra det snyggt!

Kvällen bjöd på enkel och bra träning. Som en ridlektion sammanfattade Sara det.

Vi övade också att cykla mycket stökig stig uppför och nedför och ta den riktigt rotiga stigen som leder ned till sommarhagen.

Sara och Therese var nöjda och tyckte att de fick mycket ut av turen i dag. Sådant är roligt att höra. Det är också roligt att se vilken utveckling de här tjejerna gör! Inget är liksom för svårt för att prova på, det bara rasslar till så är de nere för någon knixig backe eller över några jobbiga rötter. Härligt!

Tack för i kväll!
(Och tack Elna för att jag fick bolla lite med dig och för bra tips.)

0

4 Comments

 1. Elna juni 11, 2014 at 06:50

  Men vad kul! Teknikträna är verkligen roligt, och det behövs ju inte särskilt mycket för att hitta en utmaning. Ser fint ut på den där ängen, där skulle man varit med!

  Reply
  1. admin juni 12, 2014 at 10:47

   Verkligen inte! Man tager vad man haver och jag känner själv att jag nog ska teknikträna ännu mer! Framförallt balans 😉

   Reply
 2. Anna Jansson juni 11, 2014 at 15:09

  Härligt värre! Mer teknikträning åt folket!

  Reply
  1. admin juni 12, 2014 at 10:47

   🙂 det har alla nytta av!

   Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.