• Home
  • /
  • Cykligt
  • /
  • Tvättar hoj och förebereder inför helgen

Tvättar hoj och förebereder inför helgen

Jag tänkte cykla i dag, sista skogspasset innan Ränneslätt. Vädret ville annat. Det har regnat hela dan och jag kände inte för att blöta ned mig. Precis som Hasse är jag rejält trött. Dagen har gått till att försöka hålla mig vaken och försöka vara effektiv på jobbet. Vaken var jag men att vara effektiv gick väl så där. Så den lilla lilla tanke jag hade att köra en tröskelstege på trainern föste jag snabbt undan. Det hade nog varken gjort till eller i från. Jag kör spinning i morgon sen blir det vila. Jag får helt enkelt förlita mig på att jag redan är (harkel) i toppform och bara behöver få ut det på söndag.

Så i stället har jag ägnat en stund åt stoppa in lite nya låtar i mitt befintliga spinningpass för att överaksa mina delgagare i morgon. Cuben fick sig sen en grundlig tvätt och så drog vi åt lagret i bakfälgen som har glappat lite. Visst sådant som måste göras regelbundet på mavichjulen. Hasse visar och jag tar efter, ett bra sätt att lära sig. Denna gång har jag INTE petat på sadeln, för den sitter visst där den ska just nu.

Sen bör jag väl ta tillbaka det jag skrev om dåligt väder på söndag. Olof gjorde mig uppmärksam att det visst skulle bli fint. Så rätt han hade! Det ska förvisso regna, men det är ju nu och inte på tävlingsdan!

Trevligt, men…varmt betyder att det går åt mycket vätska och precis som i fjol har vi ingen lagning. Hasse sa i förbifarten att han skulle göra flaskställ, hoppas på det.

Nu ska jag vara lite gammal och snart göra kväll så kanske jag får lite mer gjort i morgon. 
0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: