Vätskebekymmer – Billingeracet

Det här med lagning, ett bekymmer vid varje långlopp. Lördagens Billingerace inget undantag. Förra året hjälpte dottern till med ny flaska efter halva loppet. Det var guld värt när som vi inte har bekanta eller familjemedlemmar som följer med och hejjar.

Med lite god vilja kunde jag även klämma in en liten flaska till på Cuben i fjol vilket räddade upp en del lopp. Nu på Fujin är det enbart gjort för en flaska. Små ramar är besvärligt i det avseendet.

Jag får plats med min största flaska, 750 ml. Det får, eller måste gå. Visst kan jag stanna och fylla på i någon depå men jag vet att jag inte gör det även om jag tänker. Måste hitta någon smart lösning på det här till kommande lopp. Camelback? Sätta ut egna flaskor på pinnar? Skita i att dricka? Nä men något ska jag nog komma på.

Min största flaska, den måste räcka. 

Nu ska jag packa in cykeln i bilen, diska och plocka undan lite innan jag sätter mig i bilen till Rättvik. Det har snöat rejält över Jämtland och Dalarna och väglaget är inte speciellt trevligt. Vi har sommardäck på. Spännande värre.

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: