Det är måndag igen. Jag går på semester om 6 veckor men hjärnan har liksom stämplat ut redan nu. Några kollegor går redan om två veckor och jag försöker att inte räkna ned. Då försvinner ju många fina veckor i ren längtan efter ledighet. I stället försöker jag fylla veckorna med lite guldkant på sommaren.

 • I kväll ska Hasse förhoppningsvis montera min höj- och sänkbara sadelstolpe som jag beställt. Den ska komma i eftermiddag enligt spårrapporten. Jag tror det kommer att lyfta min stigcykling mycket om jag kan justera sadelhöjden när det är tekniskt utför. Egentligen är det vilodag i dag men jag vill testa den lite. Så någon spikisstig blir det i kväll.
 • I morgon är det dags för den numer årliga midnattscyklingen. Vi är 28 stycken i dag. Lite fler än sist om jag minns rätt. Det är en mysig cykeltur som startar kl 22 och avslutas någon gång efter midnatt. Med ett fikastopp så klart. I fjol tände någon upp en brasa och vi fick trängas lite på bänkarna vid tjärnen. Då var det riktigt kallt och jag minns att jag frös om fötterna. Det ser ut att bli ännu kallare i morgon natt. Värmeböljan vi har haft har återgått till mer normala Jämtlandstemperaturer. Men det gör inte så mycket. Jag får ta fram vintercykelkläderna igen!
 • På onsdag är det nationaldag och röd dag. Jag är ledig och vi kommer med all säkerhet att försöka komma ut och cykla. Lång sovmorgon eftersom vi kommer i säng sent och lång frukost/lunch. Sedan ett riktigt lugnt pass med fika i ryggsäck.
 • På torsdag natt eller tidigt fredagsmorgon åker jag till Motala. Jag ska cyla mtb-vättern med Elna och längtar så otroligt mycket efter det. Både att få köra ett nytt lopp som jag inte vet mycket om och sedan få cykla tillsammans med Elna på hennes hemmastigar. Elna är grym teknisk och jag tror jag kommer att lära mig en hel del bara av att få åka med henne!

En fullspäckad vecka helt enkelt men fylld av roliga saker. Hur ser din vecka ut?

4

2 Comments

  1. Helena juni 4, 2018 at 22:48

   Nej ingen Jämthjuling! Jag ska spara lite ben tills helgen. Med nummerlapp även om det inte är tidtagning så kan jag inte ta det lugnt 😉

   Reply

Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.