Vi klarade Offroad Finnmark!

Jag är hemma i Östersund igen. Vi åkte nonstop från Alta i går. 117 mil i bil kändes. Jag har inte riktigt landat ännu. Intrycken behöver samlas i hop och jag förstå att vi faktiskt klarade av det. Jag har cyklat 30 mil i fjällterräng. Det är galet när jag tänker efter. De säger att Offroad Finnmark är tufft och det håller jag med om samtidigt som jag känner att det inte var så svårt. Det handlade bara om att trampa, hålla sig i rörelse och få i sig energi. Men terrängen den slet och den var teknisk och ju fler timmar ute desto svårare att hålla fokus. Men det var vackert. Så otroligt vackert i 30 mil.

Tyvärr fick Erika kliva av i Tutteberget på grund av sjukdom. Sandra och jag fortsatte och höll vår plan att njuta, göra det till ett äventyr och inte jaga andra lag. Tiden var oväsentligt bara vi hann innan målet stängde. Det gjorde vi med nästan 12 timmar tillgodo. Vi kom i mål efter 30 timmar och 25 minuter tror jag. Det har varit en resa utan dess like. En resa som jag är så glad jag att fick göra och klarade av. Vi var så starka och hade ett fantastiskt teamwork och framförallt hade vi roligt alla timmar vi var ute.

Jag ska sammanfatta det här äventyret sedan men tills dess. Tack till våra grymma supportrar Claes, Hasse och Robin som följde med oss, ordnade med mat och såg till att vi hade cyklarna hela. Hasse och Robin som sedan knappt fick någon sömn eller mat för att hinna möta upp mig och Sandra resten av banan.

Foto. Robin Johansson

Omslagsbilden har Hasse tagit.

7

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

3 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: