• Home
  • /
  • Jobba med mig

Jobba med mig

Jag  är öppen för samarbetsförslag på min blogg och de mer långvariga samarbetspartners får en länk och logo på den här sidan.  De inlägg jag skriver i samarbete med företag är alltid utmärkta och följer de riktlinjer uppsatta av yrkesnätverket Influencer of Sweden. Inläggen i bloggen är alltid mina egna ord och åsikter och jag producerar alltid mitt material själv. Inläggen ska vara relevanta för det som jag skriver om på bloggen.

Några av de samarbeten  jag gjort tidigare är bland annat ett inlägg tillsammans med mountainbike-Sm inför tävlingen här på Frösön. En guide till den bästa cyklingen som mitt område har att erbjuda. Jag har även arbetat tillsammans med Egons cykelaffär där jag utvärderade en cykelhjälm samt ett inlägg om om vintercykelskor.  Där kan du också se hur jag annonsmärker mina inlägg. Jag är också noga med att SEO-märka mina inlägg  för att de ska få så lång livslängd som möjligt. 

Du är välkommen att kontakta mig om du har ett förslag till samarbete som passar både dig ditt och företag och mig och min blogg.

Jag tar gärna emot pressutskick men ansvarar ej för icke-beställt material.

Mejl: kontakt@helenaenqvist.se
Instagram: @helenaenqvist.se
Facebook: facebook.com/helenaenqvistblogg/

Helena Enqvist
Ringvägen 9
831 37 Östersund

Jag har skrivit under Influencer of Swedens kampanj som är ett upprop för att bekämpa smygreklam i bloggar och andra sociala medier. Det här gör jag inte några omständigheter undantag i från. Det är min skyldighet gentemot marknadsföringslagen och de som läser min blogg.

 

One Comment

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.