Är det snart dags nu? 

Vilken dag! Det har gått i ett och jag är så trött trots fjärilar av modell större i magen. Då är det ändå en natt till innan start.

  
  
Avslutade eftermiddagen på Radio Jämtland. Spännande att få kliva in i en studio se alla mickar och hörlurar. Få se hur en proffsig programledare snyggt sköter samtalet och verkligen håller tiden! 

Vi ska höras av igen på tisdag. Dessutom kom vi in på cykling efteråt. Spännande! 

Radioklippet finns här! Spola fram till 1,39,30. Jag och Petter från Åre pratar. 

Efter middagen åkte vi upp till en folktom skidstadion med rillar och vallabox i bilen. Hasse gjorde ett fint och snabbt jobb med glidet. Vi sa båda att nästa år köper vi egna rillar och borstar. Det tog bara hälften av tiden än annars när vi sicklar och borstar för hand. Rillningen kommer att göra glidet ännu bättre. Nu är det bara fästet kvar. (Vad jag tjatar om det, vi lämnar det) 

  

 
Hem igen. Glass till kvällsfika och packning av allt som ska med. Många extra par strumpor, pannband och handskar. Gels och barer, sportdryck och större trugor. Jag tror allt är med. 

Garminklockan tuffar på. 15.44 timmar står den på just nu och då har jag kört med extra mycket gps. Tänkte fel. Satte den i batterisparläge efter 9 timmar. Kommer att behöva låna Hasses men överaskande lång batteritid måste jag säga. 

Nu ska jag sova. Lugna de där fjärilarna.  

Är det dags snart? Ja faktiskt! 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

10 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: