följ mig

Följ mig under loppet! 

Finfint med eget namn på nummerlappen. Men jisses vad små de här västarna var. Eller så har jag för breda axlar.

Jag har hämtat ut nummervästen, rekat start och mål. Ätit mig mer än mätt. Vi var inställda på att handla frukost och hade tagit med kylväska men hotellet dukar upp frukost redan vid 03.00 i morgonbitti och bjuder hotellgästerna på middag, både i dag och i morgon. På måndag räknar jag med att nästan kunna gå dirket till frukosten från mål. Vi bor precis nedanför.

Jag också packat två påsar med ombyteskläder som jag får hämta efter 99 km respektive 160 km. Lite panik uppstod när vi glömt det ena batteriet till pannlampan. Utan att veta om det själv hade jag visst packat ned den gamla pannlampan i väskan. Tur!

Vallningen är klar. Tunt lager sprayklistergrund och universal. Det visade sig inte fungera när jag testade det i spåret. Bakhalt och ingen tillstymmelse till fäste. Blöta sockriga spår vilket det även blir under större delen av dagen i morgon. Vi funderade en stund, provade att lägga lite rött klister precis under trampet. Det fungerade lite bättre. Efter lite mer rött hade jag fäste som funkar. Det kommer att vara någon minusgrad vid starten i morgon och jag hoppas att universalen gör sitt jobb och förhindrar ifrysning.

Nog om det och till rubriken. Vill ni följa mig under loppet i morgon har jag startnummer 30. Det kommer att vara livetracking på www.redbullnordenskioldsloppet.se. Sedan kommer att Hasse att uppdatera bloggen och min instagram med jämna mellanrum! På instagram finns jag under @helenaenqvist

Nu kör vi! Eller in morgonbitti då. Rask och pigg vid 03.00 för frukost och ett sista test av vallan. Start 06.00 och trolig målgång ett dygn senare. Jag gillar att åka skidor, det blir mitt mantra i morgon.

Eh…minen allstå…och testa skidor i Lundhagsbyxor gör väl alla?

 

0

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

4 Comments

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: