Vi kör pist i morgon

När min systerdotter fyllde 12 år några dagar efter jul fick hon ett annorlunda present av oss. I stället för att köpa något som hon ändå kanske inte använder så mycket satsade vi i stället på att ge henne en upplevelse. I morgon är det dags för den. Vi åker ned till stugan i kväll. Ordnar med god middag och spel. I morgon hyr vi skidutrustning åt henne och tillbringar en hel dag i pisten. Hon har inte åkt slalom mer än ett par gånger och det känns riktigt roligt att få möjlighet att lära henne åka skidor.

Jag själv ser verkligen framemot det här. Jag har inte en enda dag i pisten i år. Hasse har ett par. Så bilden är från vår senaste dag på skalet. Från lite över ett år sedan. Vi skulle åka mer sa vi förra året och ambitiöst sparade till varsitt årskort. Det köpte vi aldrig men däremot har Cissi nyttjat sitt flitigt.

Hon och hennes kille är redan i Storhogna för att nyttja alla skiddagar de får. De har värmt upp stugan tills vi kommer. Det blir en fin helg det här och jag hoppas att vi inte kommer att få så mycket blåst på oss. Det har nämligen varnats för rejäl vind.

Vad har ni för helgplaner?

3

Endorfinberonde träningsnörd, mamma och fjällräv och som driver en av Sveriges största cykelbloggar. Cyklar skog, fjäll och landsväg och trivs allra bäst i stigcyklarshorts med kaffetermos i ryggsäcken. Tävlar i MTB och åker skidor vintertid.

Kommentera

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.